Grand Slam * Stats & News
Updated: 1 november 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Twins maakt wijzigingen bekend
English

...Michelle Haen...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
OOSTERHOUT - Het softbalteam van Twins, dat na 27 opeenvolgende seizoenen uit de Hoofdklasse degradeerde, maakte op donderdag 1 november de transfers binnen de ploeg bekend. Het team voegde vijf speelsters aan het roster toe, terwijl er drie vertrokken en twee stopten.


...Sophie Bugter...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
Catcher/3B Sophie Bugter, die .235 (28-uit-119) sloeg, acht punten scoorde en zeven RBI's had, zal in het nieuwe seizoen uitkomen voor Alcmaria Victrix.

Infielder Sandy Lauwers, die de enige twee homeruns van de ploeg sloeg, verhuisde naar Gryphons. Dit seizoen was ze tweede beste slagvrouw van de ploeg met een gemiddelde van .282 (31-uit-110) en zeven RBI's. Ze voerde de ploeg ook aan met 31 honkslagen en 16 gescoorde punten.

Outfielder Kirsten Molle keert terug naar Euro Stars. In het seizoen sloeg ze slechts .071 (5-uit-70) met twee gescoorde en twee binnengeslagen punten.

Naar Oosterhout komt een aantal jonge speelsters, waaronder Damishah Charles (Saints) en Kelly van Rijst (Gryphons), die beiden kunnen worden ingezet in het infield en het outfield. Vanuit de jeugd is toegevoegd outfielder Noor Godefroy en vanuit BelgiŽ komt pitcher Evelyne De Wolf. Ook nieuw is de Amerikaanse infielder/outfielder Morgan Stuart, die speelde voor de University of Washington.

Daisy de Peinder, die haar eerste complete seizoen als Hoofd Coach achter de rug heeft, keert terug in 2013 en zal dan weer worden geassisteerd door Frank Zaal.

(1 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.