Grand Slam * Stats & News
Updated: 2 november 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Roef! voegt ervaring toe met Lindgren, Vandermeiren
English

...Andee Lindgren...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
MOERGESTEL - Het softbalteam van Roef!, dat dit seizoen op de vierde plaats eindigde in de Overgangsklasse, heeft een brok ervaring toegevoegd met de komst van de geroutineerde speelsters Andee Lindgren en Sarah Vandermeiren in het team voor 2013. Dit jaar kwam het duo uit voor Centrals, dat promoveerde naar de Hoofdklasse, maar desondanks kozen de twee evoor om in de Overgangsklasse te blijven spelen.

...Debby Barbé, Sanne vd Meijdenberg, Caroline Sins...
(© Foto's: Wouter Heessels, Roef!)
Drie speelsters keren niet terug bij de ploeg, namelijk oud-international en voormalige Hoofdklasse-speelster Caroline Sins, Debby Barbé (oud-speelster van Jong Oranje) en Sanne van de Meijdenberg, die allen stopten. Barbé stopte om studie-redenen.

Voor haar komst naar Centrals speelde linkshandige werpster/1B Andee Lindgren zeven seizoenen in de Hoofdklasse. Na haar debuut bij Sparks Haarlem kwam ze zes seizoenen uit voor Twins. Outfielder Sarah Vandermeiren speelde vijf seizoenen voor Twins, voordat ze naar Centrals ging.

Roef! voegde nog drie speelsters toen, waaronder werpster Samani Lindenborg van Sparta-Feyenoord. Lisette Bennink en Sofie van der Wiel, de andere twee nieuwelingen in Moergestel, spelen beiden in het Nederlands Dames Honkbal Team en honkbalden dit seizoen respectievelijk voor Pink Panthers Zwijndrecht en Meppers Eersel.

In de ploeg voor volgend seizoen keert een aantal speelster terug met de nodige ervaring.

De meest ervaren is Charlotte Haen, die in zeven Hoofdklasse-seizoenen speelde voor Twins, terwijl Ilse van Kerkoerle in een aantal Hoofdklasse-wedstrijden speelde voor Twins.


...Eva van Knegsel aan slag...
...tijdens het succesvolle...
...EK Junioren in Rosmalen...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
Ook weer in de ploeg is catcher/utility Eva van Knegsel, die dit jaar deel uitmaakte van het Jong Oranje-team dat de Europese titel veroverde. Als speelster van Jong Oranje, maakte ze dit jaar ook haar debuut in de Hoofdklasse. Eva speelde in 15 wedstrijden en werd (gebaseerd op het aantal slagbeurten) de beste slagvrouw van de ploeg een .265 gemiddelde. Ze leidde Jong Oranje ook in slagbeurten (34) en honkslagen (9).


...Gini Ketelaars...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
Roef! heeft nog twee speelsters die deel uitmaakten van een Jong Oranje-ploeg en dat zijn pitchers Amanda van der Linden en Gini Ketelaars, terwijl infielder/outfielder Wies Ligtvoet dit seizoen speelde voor Jong Oranje Wit.

Coaches Jeroen van de Wiel en Nicolas Vlyminckx keren volgend seizoen ook weer terug.

(2 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.