Grand Slam * Stats & News
Updated: 19 december 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Anne Blaauwgeers in 2013 naar ItaliŽ
English
ALKMAAR - Anne Blaauwgeers, catcher/1B van landskampioen Alcmaria Victrix en het Nederlands Softbal Team heeft bevestigd dat ze in het seizoen 2013 in ItaliŽ zal spelen.


...Anne Blaauwgeers => ItaliŽ...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
Anne Blaauwgeers, die een paar dagen geleden 24 werd, zal uitkomen voor Rhibo La Loggia in de Italian Softball League. In oktober maakten Oranje-werpster Dagmar Bloeming en catcher Nathalie Timmermans (beiden spelen voor Oolders Omaco Sparks Haarlem) al bekend dat ook zij volgend seizoen in ItaliŽ actief zullen zijn. Naast dit triot keert outfielder Saskia Kosterink terug voor haar vierde seizoen in ItaliŽ waar ze speelde voor Bollate. Aan de andere kant keert werpster Lindsey Meadows terug in de Nederlandse Hoofdklasse. Dit seizoen speelde de rechtshander ook voor Bollate, maar zij staat in 2013 in de cirkel bij Olympia Haarlem. In 2011 speelden ook outfielders Nathalie Gosewehr en Linda Hoenderdos (beiden Caserta) in ItaliŽ.

In het seizoen 2012 voerde Anne Blaauwgeers Alcmaria Victrix aan met een .406 gemiddelde, 42 gescoorde punten, 56 honkslagen en 16 gestolen honken. Ze was derde in de ploeg met 15 binnengeslagen punten en deelde de derde plaats met acht extra basehits.

Dit jaar eindigde La Loggia in het reguliere seizoen op de tweede plaats achter koploper Caserta. De ploeg werd hierna uitgeschakeld in de Play-Offs door Bollate, dat in drie wedstrijden tot een sweep kwam. Caserta versloeg Bollate hierna met 3-2 in de best-of-five finale.

(19 december)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.