Grand Slam * Stats & News
Updated: 20 december 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Saskia Kosterink in Australische All Star Game
English
COLLINGWOOD/MELBOURNE, Victoria (AustraliŽ) - Nederlands Softball Team-outfielder/1B Saskia Kosterink is gekozen als vertegenwoordigende speelster van Western Australia in de komende allereerste Softball Australia All Star Game, die wordt gespeeld op 6 januari op het Blacktown International Sports Park.


...Saskia Kosterink => All Star...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
Saskia Kosterink speelt momenteel in haar eerste seizoen in AustraliŽ volgend op haar derde seizoen in de Italian Softball League, waar ze de finale om het landskampioen bereikte met Bollate, voor wie ze de laatste drie seizoenen uitkwam.

De Australische All Star Game wordt gespeeld voorafgaande aan een 3-game series van het AustraliŽ Onder 19 Team tegen Nieuw-Zeeland, die elkaar treffen op 6-7 januari.

Saskia Kosterink speelt in het All Star Team samen met ondermeer werpster Aimee Murch (die twee seizoenen in de Hoofdklasse uitkwam voor Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels), de Italiaanse international Ilaria Pino en de Amerikaanse Brittany Rumfelt (die ook Saskia's teamgenoot is in Western Australia). Ook geselecteerd in de ploeg zijn Australische internationals als Jocelyn McCallum, Stacey Porter en Melinda Weaver.

De All Stars nemen het op tegen de Chairman's XV, met in de ploeg Australische internationals als Chelsea Forkin, Judie Bowering, Verity Long-Droppert en (voormalig Belgische) Brenda De Blaes.

(20 december)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.