Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 april 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Terrasvogels dient Sparks Haarlem eerste verlies toe
English
SANTPOORT / OOSTERHOUT - Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels maakte zondag een einde aan de 7-game winning streak van koploper en regerend landskampioen Oolders Omaco Sparks Haarlem met een 'come-from-behind' 7-6 winst, dankzij drie runs in de zevende inning. Sparks Haarlem had de openingswedstrijd van de double-header met 5-3 gewonnen om de winning streak te verlengen.

Twins won tweemaal vs. Jong Oranje, 6-0 en 5-4, maar stond met 4-0 achter in Game 2.

In Santpoort, met een 2-0 achterstand, sloeg Solange Starrenburg een 3-run homerun om Terrasvogels een 3-2 voorsprong te bezorgen, maar hierna homerde Chantal Versluis om de stand in balans te brengen in de vierde inning. Sparks Haarlem voegde daarna twee runs toe in de vijfde inning om de openingswedstrijd te winnen.

In Game 2 stond Sparks Haarlem met 6-0 voor in de vierde inning, dankzij een homerun van Nathalie Gosewehr in de eerste inning en een 4-run rally in de derde inning, maar werd in het restant puntloos gehouden. Terrasvogels kwam tot een rally van vier runs in de vierde inning via een 2-run double van Ashli Holland en een 2-run single van Mariëlle Vleugels om de stand op 6-4 te brengen. In de 2e7 opende Meike Witteveen met een driehonkslag en werd Marisèla de Wind geraakt door een worp. Hierna sloegen Solange Starrenburg, Ashli Holland en Dana Horeman allen een honkslag en bezorgden Terrasvogels een 7-6 zege. Een ander hoogtepunt in dit duel was een triple play van Terrasvogels.

In Oosterhout gooide Kimberly Petrovich een 3-hit, 6-0 shutout in de opener vs. Jong Oranje. In Game 2, stond Jong Oranje met 4-0 voor in de vierde, maar wist dat niet vast te houden, want Twins kwam tot een rally van vijf runs in de vierde met als hoogtepunten een 2-run double van Petrovich, een RBI-single van Evelien Vonk en een 2-run single van Kirsten Molle.

De complete verslagen volgden op maandag.

Stand, Programma & Uitslagen
Line Scores, Box Scores & Play-by-Play

(22 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.