Grand Slam * Stats & News
Updated: 11 april 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Oolders Omaco Sparks Haarlem ongeslagen winnaar Jan de Wit Toernooi
English
HAARLEM - Oolders Omaco Sparks Haarlem bleef in het weekeinde ongeslagen in vijf wedstrijden en werd daardoor winnaar van het jaarlijkse Jan de Wit Tournament in Haarlem.

Sparks Haarlem opende het evenement zaterdag met een 6-0 shutout-winst tegen Carrousel uit Rusland, waarna organisator FysioExpert Olympia Haarlem met 3-0 werd verslagen. De ploeg sloot Dag 1 af met een 5-3 zege tegen Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels.

Op zondag won Sparks Haarlem tweemaal ruime en vesloeg landskampioen Alcmaria Victrix met 12-3 en Centrals met 7-0.

Carrousel veroverde de tweede plaats na een 7-0 winst in de slotwedstrijd van het toernooi tegen Olympia Haarlem, dat hierdoor derde werd. Terrasvogels volgde op de vierde plaats en Alcmaria Victrix en Centrals sloten de ranglijst af.

Er waren na afloop van het evenement geen persoonlijke prijzen. Maar de webmaster stelde de statistieken van de 15 gespeelde wedstrijden samen en een overzicht van een aantal prestaties is te vinden op pagina 2 van dit verslag.Umpires

Negen umpires kwamen in actie op de twee dagen
van het internationale Jan de Wit Toernooi

Acht van hen staan rechts op de foto.

Achterste rij:
Bert Loggen (Umpire Commissioner),
Martin Lemstra, Louis Rohan,
Rob Veldkamp, Patrick Reus
en Bob Gieskens.

Voorste rij:
Sander Bootsman, Carolien Stadhouders
en Gerrit-Jan van der Hoeven.

Op zondag kregen zij gezelschap van Albert Tolen.


...De Umpire-crew...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
...Lindsey Meadows kwam tot 13 strikeouts...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
Game 1: FysioExpert Olympia Haarlem vs. Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels
In de eerste van de twee openingswedstrijden van het toernooi kwam Olympia Haarlem tot een 4-0 shutout tegen Terrasvogels. De organiserende club had een sterk pitching-optreden van Lindsey Meadows, die de eerste 12 slagvrouwen op rij uitschakelde en 13 keer drie slag gooide. Na de afgelopen twee seizoenen in Italië te hebben gespeeld keert Lindsey Meadows dit jaar terug in de Hoofdklasse als speelster van Olympia Haarlem. In 2005-2010 speelde ze een belangrijke rol bij Tex Town Tigers, met wie ze tweemaal landskampioen werd.

Na de eerste 12 slagvrouwen op rij te hebben uitgeschakelde eindigde Lindsey's Perfect Game in de vijfde inning toen Yonina Sint Jago opende met een infield-hit. Een gestolen honk en een fout brachten haar naar het derde honk, maar daar strandde ze. In de zesde bereikte Myrthe Smid het honk en werd de tweede en laatste speelster die Meadows tot het honk toestond.

Olympia Haarlem besliste het duel gelijk in de eerste inning. Een vrije loop, wilde worp, doorgeschoten bal, veldfout en tweehonkslagen droegen bij tot drie runs. Merel Oosterveld, ook een nieuwe speelster in de Olympia-ploeg afkomstig van Tex Town Tigers, begon met vier wijd en schoof op na een wilde worp. Ze scoorde toen er een fout werd gemaakt op een opofferingsstootslag van Laura Burggraaf, die zelf opschoof na een doorgeschoten bal. Een honklsag van Lindsey Meadows bracht haar naar het derde honk en ze scoorde toen Meadows het tweede honk stal. Meadows zelf scoorde even later na een 2-out single van Dominique Sprengers, de derde nieuwe speelster van Olympia en afkomstig van DSS.

Olympia voegde het vierde punt toe in de vijfde inning toen Oosterveld opende met een honkslag en scoorde op een 2-out double van Dinet Oosting.

FysioExpert Olympia Haarlem - Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels 4-0
RHE
Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels000000 -011
FysioExpert Olympia Haarlem30001x -462
pitchers Terrasvogelsinn.SOBBHRER
Ginger de Weert, L (0-1)462431
Svenja de Lincel13-211
pitcher Olympia Haarleminn.SOBBHRER
Lindsey Meadows, W (1-0)613-1--
Umpires: HP-Sander Bootsman, 1B-Gerrit-Jan van der Hoeven.
Official Scorer-Marco Stoovelaar.
Speeltijd-1:27 uur.


...Een blauwe lucht en zon tijdens de wedstrijd...

...Ginger de Weert startte voor Terrasvogels...
(© Beide foto's: Marco Stoovelaar)Game 2: Oolders Omaco Sparks Haarlem vs. Carrousel
In de opener op Veld 2 kwam Sparks Haarlem tot een 7-0 shutout tegen het Russische Carrousel.

Pitchers Kirsten Scheele en Rebecca Soumeru stonden slechts drie Russische speelsters tot de honken toe. Kirsten begon het duel en gooide drie hitloze innings, waarna Rebecca de enige Russische honkslag toestond met twee uit in de vijfde inning.

In de eerste inning bereikte Anastasya Buchenkova het honk na een fout met één uit en schoof op na een wilde worp, maar bleef toen achter. Hierna schakelde Kirsten Scheele de volgende zeven slagvrouwen op rij uit. Vervolgens, met twee uit in de derde, bereikte Tatyana Zuchkova het honk na een fout, maar ging even later uit bij een steelpoging.

In de vierde inning nam Rebecca Soumeru het over en zorgde voor drie nullen. In de vijfde, met twee uit, kwam er een einde aan de No-Hitter toen Darya Semyonova een tweehonkslag sloeg, maar zij bleef achter.

Sparks Haarlem bereikte het honk acht keer in de eerste inning op starter Maya Shalvadze, maar scoorde slechts tweemaal, want drie loopsters werden uitgeschakeld en de honken bleven vol achter. Chantal Versluis en Nathalie Gosewehr begonnen met honkslagen, maar hierna ging de eerste uit na een grounder van Areke Spel. De honken kwamen vol toen Debby Connor vier wijd kreeg, maar er volgde een nieuwe 'force out' na een grounder van Virginie Anneveld. Het eerste punt werd vervolgens gescoord via een wilde worp, waarna de honken opnieuw vol kwamen te staan toen Karin Tuk vier wijd kreeg. Een honkslag van Shannah van der Kaaij bracht het volgende punt binnen, maar hierna volgde de derde gedwongen nul op een grounder van Michelle van Driel en kwam er een einde aan de inning.

Na twee loopsters te hebben achtergelaten in de tweede inning werd weer een punt toegevoegd in de derde. Virginie Anneveld kreeg toen vier wijd en ging scoren op een 2-out single van Michelle van Driel.

De voorsprong werd opgevoerd naar 6-0 toen driemaal werd gescoord in de vierde inning. Met één uit kreeg Nathalie Gosewehr vier wijd en sloeg Areke Spel een honkslag, waarna beiden scoorden op een 2-out single van Virginie Anneveld, die even later zelf scoorde na een tweehonkslag van Karin Tuk.

Oolders Omaco Sparks Haarlem - Carrousel 6-0
RHE
Carrousel00000 -010
Oolders Omaco Sparks Haarlem2014x -682
pitchers Carrouselinn.SOBBHRER
Maja Shalvadze, L (0-1)344532
Tatyana Zhuchkova1-1333
pitchers Sparks Haarleminn.SOBBHRER
Kirsten Scheele, W (1-0)32----
Rebecca Soumeru, SV (1)21-1--
Umpires: HP-Louis Rohan, 1B-Martin Lemstra.
Scorer-.
Speeltijd-0:00 uur.


...Virginie Anneveld, 2 runs, 2 RBI's...

...Manoa Weijgertse heeft koude handen...
(© Beide foto's: Fred Versluis)Game 3: FysioExpert Olympia Haarlem vs. Oolders Omaco Sparks Haarlem

...Chantal Versluis slaat het eerste punt binnen...
(© Photo: Fred Versluis)
Sparks Haarlem boekte de tweede zege van de dag via een 3-0 shutout tegen Olympia Haarlem, maar scoorde de punten in de laatste twee innings van deze 6-inning wedstrijd.

De wedstrijd bleef in de eerste vier slagbeurten puntloos. Rebecca Soumeru, de starter voor Sparks Haarlem, hield Olympia Haarlem op vier honkslagen, terwijl Olympia-werpster Dominique Sprengers slechts één honklsag toestond in de eerste vier innings.

Voor Sparks kreeg Virginie Anneveld tweemaal vier wijd in de eerste vier slagbeurten. Michelle van Driel tekende voor de enige honkslag in die periode, een lead-off single in de derde inning.

Dinet Oosting (2e inning) en Lisette Untied (3e inning) sloegen honkslagen voor Olympia, dat dicht bij een punt kwam in de vierde. Met één uit sloegen Lindsey Meadows en Dinet Oosting een honkslag, waarna ze opschoven na een opofferingsstootslag van Maranca Ham. Maar Rebecca Soumeru sloot de dreiging hierna af met een strikeout.

Sparks Haarlem opende de score in de vijfde inning. Shannah van der Kaaij begon met een honkslag en schoof op na een doorgeschoten bal en een grounder. Met één uit kreeg Beau van Gelder vier wijd en stal het tweede honk. Een opofferingsslag van Chantal Versluis leverde vervolgens het eerste punt op.

Twee runs werden toegevoegd in de zesde inning. Areke Spel begon met een honkslag en schoof op na een OSS van Debby Connor, waarna ze scoorde toen Virginie Anneveld volgde met een driehonkslag. Hierna kreeg Karin Tuk vier wijd en ging even later op weg richting tweede honk, waardoor Virginie het derde honk scoorde.

Olympia kreeg nog een scoringskans in de vijfde en zesde inning op nieuwe werpster Kirsten Scheele, maar verzuimde te scoren. In de vijfde, met één uit, sloeg Lindy van der Wal een honkslag en bereikte Marit Molenaar het honk na een fout. Maar een hierna volgende vangbal van Merel Oosterveld luiddde een dubbelspel in. In de zesde sloeg Lindsey Meadows een honkslag met één uit, maar ging gedwongen uit na een klap van van Dinet Oosting. Een vrije loop voor Maranca Ham zorgde voor de volgende loopster voor Olympia, maar beiden bleven achter.

FysioExpert Olympia Haarlem - Oolders Omaco Sparks Haarlem 0-3
RHE
Oolders Omaco Sparks Haarlem000012 -342
FysioExpert Olympia Haarlem000000 -061
pitchers Sparks Haarleminn.SOBBHRER
Rebecca Soumeru, W (1-0)45-4--
Kirsten Scheele, SV (1)2-12--
pitcher Olympia Haarleminn.SOBBHRER
Dominique Sprengers, L (0-1)634432
Umpires: HP-, 1B-.
Scorer-.
Speeltijd-0:00 uur.


...Rebecca Soumeru startte...

...en Kirsten Scheele sloot af...

...Areke Spel scoort...
(© Alle foto's: Fred Versluis)Game 4: Alcmaria Victrix vs. Centrals
Landskampioen Alcmaria Victrix won haar eerste duel van het evenement via een 4-2 score vs. Centrals, dat eveneens voor het eerst in actie kwam. Alcmaria Victrix wordt momenteel geplaagd door blessures, want zo zijn Kimberly Jones, Maxime van Dalen en Brenda Beers allen niet in staat te spelen. Bovendien vertrok een aantal speelsters na vorig seizoen, terwijl werpster Femke van Dusschoten en catcher Anne Blaauwgeers besloten dit seizoen in Italië te spelen. Als gevolg van dit alles beschikte Alcmaria dit weekeinde over een zeer kleine selectie en voegde verschillende rookies aan de ploeg toe.

Centrals opende de score met twee onverdiende punten in de eerste inning op Jessie van Aalst. Lead-off hitter Kayleigh Adelina kwam via een fout op het honk, schoof op na een OSS van Eliza Rikkelman en scoorde op een 2-out triple van Richelle van Gennip, die dit seizoen haar comeback zal maken in de Hoofdklasse. Richelle scoorde even later toen een foute aangooi volgde op een klap van Stephanie Ruiter. In het restant van het duel werd Centrals op slechts twee honkslagen gehouden en scoorde niet meer.

Alcmaria kwam langszij in de 2e1 op Sara Pesonen. Suzanne Meiring opende met een honkslag. Een foute aangooi op een grounder van Maaike Blaauwgeers kwam in fout gebied in het rechtsveld terecht, zodat zowel de loopster als de slagvrouw konden scoren. Later in de inning liet Alcmaria twee loopsters op de honken achter.

Alcmaria werd vervolgens drie innings puntloos gehouden en liet vijf loopsters achter, waaronder drie in scoringspositie. In de derde opende Jessie van Aalst met een tweehonkslag, maar strandde op het derde honk. In de vierde sloeg Patricia Hesterman een stootslag-honkslag met één uit, waarna de honken vol kwamen toen Suzanne Meiring en Maaike Blaauwgeers met twee uit een honkslag sloegen. Maar drie loopster bleven achter toen een vangbal de inning afsloot.

Alcmaria nam de leiding in de 2e5. Laura Treurniet begon met een tweehonkslag, schoof op na een grounder van Sophie Bugter en scoorde op een honkslag van Raina Hunter. Dit leidde tot een werpsterswissel en Puck van der Kolk nam het over. Iedereen was vervolgens safe op een velderskeus-klap van Quinta Borst, waarna een 2-out single van Desiree Adriaansz de stand op 4-2 bracht.

Alcmaria Victrx - Centrals 4-2
RHE
Centrals20000 -231
Alcmaria Victrix20002 -493
pitchers Centralsinn.SOBBHRER
Sara Pesonen, L (0-1)4.132842
Puck van der Kolk0.11-1--
pitcher Alcmaria Victrixinn.SOBBHRER
Jessie van Aalst, W (1-0)55132-
Umpires: HP-, 1B-.
Scorer-.
Speeltijd-0:00 uur.Game 5: Carrousel vs. Alcmaria Victrix
Carrousel kwam tot de eerste zege via een 7-0 winst op acht honkslagen tegen Alcmaria Victrix.

Alcmaria werd op slechts één honkslag gehouden door de Russische werpster Katya Eronina. In de eerste inning kreeg Alcmaria de eerste drie slagvrouwen op de honken, maar wist de score niet te openen. Suzanne Meiring begon met vier wijd, waarna ze safe was op een 'force play-grounder' van Maaike Blaauwgeers. De honken kwamen vol te staan toen ook Jessie van Aalst een vrije loop kreeg. Maar na een strikeout, comeback-grounder en vangbal kwam de inning ten einde en bleven de honken vol achter.

Katya Eronina schakelde acht slagvrouwen op rij uit en kreeg toen een 2-out single tegen van Jessie van Aalst in de derde inning. Jessie was de laatste slagvrouw die het honk bereikte, want Eronina schakelde de volgende zeven slagvrouwen weer op rij uit. Eronina kwam tot acht strikeouts en gooide in twee innings driemaal drie slag.

Alcmaria-pitcher Raine Hunter kreeg vier punten tegen in de tweede inning. Lead-off hitter Elena Povarova bereikte het honk na een fout, waarna de honken vol kwamen na honkslagen van Tatyana Beltyukova en Irina Ilyashenko. Een driehonkslag van Virginia Levich maakte de honken schoon en bracht de stand op 3-0. Met twee uit scoorde de laatste het vierde punt na een honkslag van Narine Stepanyan.

Na de honken vol te hebben achtergelaten in de derde inning voegde Carrousel drie runs toe in de vierde slagbeurt. Narine Stepanyan kwam via een fout op het honk en Darya Shemyonova volgde met een honklsag, waarna beiden scoorden op een 2-out triple van Elena Povarova. Een honkslag van Tatyana Beltyukova (die 3-uit-3 sloeg) maakte er 7-0 van.

Carrousel - Alcmaria Victrx 7-0
RHE
Alcmaria Victrix00000 -013
Carrousel0403x -781
pitcher Alcmaria Victrixinn.SOBBHRER
Raina Hunter, L (0-1)431872
pitcher Carrouselinn.SOBBHRER
Katya Eronina, W (1-0)5821--
Umpires: HP-, 1B-.
Scorer-.
Speeltijd-0:00 uur.
...Malou van Dusschoten gooide 10 strikeouts...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
Game 6: Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels vs. Centrals
In hun tweede duel kwamen Terrasvogels en Centrals niet tot scoren en dus eindigde het duel in een puntloos gelijkspel.

Centrals kwam viermaal in scoringspositie, maar goede pitching van Malou van Dusschoten en solide verdediging voorkwamen punten. In de eerste inning begon Kayleigh Adelina met vier wijd en stal het tweede honk, maar strandde daar. Na de openings-vier wijd schakelde Malou van Dusschoten acht slagvrouwen op rij uit. Met twee uit in de derde inning kreeg ze een drie honkslag van Adelina tegen, maar sloot de inning daarna af met een strikeout. In de vierde inning kreeg Richelle van Gennip vier wjd met één uit en sloeg Alma Hooi een infield-hit, maar opnieuw eindigde de inning met een strikeout. In de vijfde opende Donna Hartman met een honkslag en stal het tweede honk en dit keer volgde Malou van Dusschoten met drie strikeouts. Malou kwam tot 10 strikeouts en sloot vier innings waarin Centrals in scoringspositie stond af met een strikeout.

Terrasvogels sloeg slechts één honkslag op Richelle van Gennip, die zesmaal drie slag gooide. In de tweede inning gooide ze vier wijd op Marije Schoenmaker met één uit, maar die bleef achter. In de vierde begon Petra van Heijst met vier wjd, maar ging uit bij stelen, waarna Yonina Sint Jago het honk bereikte via een fout met twee uit, maar achterbleef. In de vijfde (en laatste) inning werd Van Gennip's No-Hitter gebroken toen Cheryl Hiele een line drive honkslag in het linksveld sloeg, maar ook zij zou achterblijven.

Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels - Centrals 0-0
RHE
Centrals00000 -031
Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels00000 -010
pitcher Centralsinn.SOBBHRER
Richelle van Gennip5621--
pitcher Terrasvogelsinn.SOBBHRER
Malou van Dusschoten51023--
Umpires: HP-Gerrit-Jan van der Hoeven, 1B-Louis Rohan.
Official Scorer-Marco Stoovelaar.
Speeltijd-1:25 uur.


...Alma Hooi sloeg één van Centrals' 3 honkslagen...

...Cheryl Hiele tekende voor de enige hit van Terrasvogels...
(© Beide foto's: Marco Stoovelaar)Game 7: Oolders Omaco Sparks Haarlem vs. Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels
Terwijl de temperatuur tegen het einde van de dag behoorlijk begon te zakken bleef Sparks Haarlem ongeslagen in hun derde duel en won met 5-3 van Terrasvogels.

Sparks Haarlem nam een vroege 2-0 voorsprong in de eerste inning op starter Svenja de Lincel. De rookie begon met drie slag voor Chantal Versluis. Hierna bereikte Nathalie Gosewehr het honk na een fout, die in het rechtsveld terecht kwam, maar vervolgens werd ze bij een poging hierna op te schuiven naar het tweede honk daar uitgeschakeld na een sterke aangooi van rechtsveldster Solange Starrenburg. Hierna sloeg Areke Spel een tweehonkslag en volgde Debby Connor met een verre homerun om de stand op 2-0 te brengen.

Sparks Haarlem voegde drie runs toe in de tweede inning. Michelle van Driel begon met vier wijd en stal met één uit het tweede honk. Beau van Gelder kreeg hierna ook vier wijd. Beide loopsters schoven op na een wilde worp en scoorden toen Chantal Versluis volgde met een tweehonkslag. Nadat Ginger de Weert de pitching had overgenomen bracht een opofferingsslag van Nathalie Gosewehr de stand op 5-0.

Terrasvogels verkleinde de achterstand tot 5-2 in de derde inning. Met twee uit kreeg gelegenheidswerpster Areke Spel (normaal outfieldster) een honkslag tegen van Petra van Heijst, gevolgd door een driehonkslag op het hek van Marisèla de Wind. Een vrije loop voor Yonina Sint Jago volgde en een honkslag van Solange Starrenburg zorgde hierna voor het tweede punt. Shannah van der Kaaij nam de pitching over, zag de loopsters opschuiven na een doorgeschoten bal, maar sloot de inning af met een groundout.

Terrasvogels voegde een punt toe in de vierde. Lisa Waasdorp begon met vier wijd en schoof op naar het derde honk na een honkslag door het midden van Marije Schoenmaker. Een honkslag van Cheryl Hiele maakte er toen 5-3 van, maar hierna volgden twee nullen. Hoewel er nog zo'n 10 minuten te gaan waren in het duel (de toernooiregel was 90 minuten of zeven innings) werd het duel afgesloten vanwege de uiteindelijk toch wel lage temperaturen.


...Debby Connor wordt begroet na haar 2-run homerun in de eerste inning...
(© Foto: Marco Stoovelaar)

Oolders Omaco Sparks Haarlem - Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels 5-3
RHE
Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels0021 -352
Oolders Omaco Sparks Haarlem230x -560
pitchers Terrasvogelsinn.SOBBHRER
Svenja de Lincel, L (0-1)1.132455
Ginger de Weert1.22-2--
pitchers Sparks Haarleminn.SOBBHRER
Areke Spel, W (1-0)2.232322
Shannah van der Kaaij, SV (1)1.1-1211
Umpires: HP-Patrick Reus, 1B-Bob Gieskens.
Official Scorer-Marco Stoovelaar.
Speeltijd-1:20 uur.


...Areke Spel startte...

...nice move...

...Shannah van der Kaaij eindigde...
(© Alle foto's: Fred Versluis)

...De temperatuur zakte tijdens de wedstrijd...
...zoals Malou van Dusschoten en Lisa Waasdorp tonen...

...Marisèla de Wind op het 3e honk na haar triple...
...Karin Tuk was dit duel de 3e honkvrouw...
(© Beide foto's: Marco Stoovelaar)Game 8: Alcmaria Victrix vs. FysioExpert Olympia Haarlem
In hun laatste duel op deze dag won Olympia Haarlem nipt met 2-1 van Alcmaria Victrix in een duel dat voor het verstrijken van de 90 minuten toernooitijd werd gestopt, vanwege de zakkende temperatuur. Met de winst nam Olympia Haarlem bezit van de tweede plaats achter het ongeslagen Oolders Omaco Sparks Haarlem, de tegenstander in de eerste wedstrijd op zondag.

Beide ploegen kwamen in de tweede inning in scoringspositie. Voor Olympia Haarlem kreeg Maranca Ham vier wijd met één uit, waarna Lisette Untied met twee uit het honk bereikte na een fout. Maar een grounder sloot de beurt af.

Olympia's starter Lindsey Meadows zag de eerste twee Alcmaria-slagvrouwen het honk bereiken in de 2e2. Jessie van Aalst na een fout en Sophie Bugter via een honkslag. De twee schoven op na een OSS met één uit van Quinta Borst, maar beiden bleven achter.

Alcmaria kreeg nog een loopster in scoringspositie in de derde inning op nieuwe werpster Domonique Sprengers. Desiree Adriaansz begon met vier wijd en schoof op toen Maaike Blaauwgeers met één uit een vrije loop kreeg. Maar ook deze twee loopsters bleven achter.

Olympia nam vervolgens een 2-0 voorsprong in de eerste helft van de vierde inning. Lindsey Meadows opende met een honkslag en Dinet Oosting kreeg vier wijd. Beiden scoorden even later op een one-out triple van Dominique Sprengers. Hierna sloeg Lisette Untied een grounder richting kort en een dubbelspel op thuis werd gecompleteerd toen Sprengers probeerde te scoren.

Alcmaria pakte een punt terug in de 2e4. Sophie Bugter begon met een honkslag, schoof op na een doorgeschoten bal en scoorde op twee wilde worpen. Quinta Borst (met één uit) en Desiree Adriaansz (met twee uit) kregen daarna nog vier wijd, maar beiden bleven achter.

Alcmaria Victrix - FysioExpert Olympia Haarlem 1-2
RHE
FysioExpert Olympia Haarlem0002 -221
Alcmaria Victrix0001 -121
pitchers Olympia Haarleminn.SOBBHRER
Lindsey Meadows23-1--
Dominique Sprengers, W (1-1)224111
pitcher Alcmaria Victrixinn.SOBBHRER
Laura Treurniet, L (0-1)422222
Umpires: HP-, 1B-.
Scorer-.
Speeltijd-0:00 uur.

Ga hierheen voor de verslaggeving van Dag 2 van het Jan de Wit Toernooi op zondag 7 april

(7 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.