Grand Slam * Stats & News
Updated: 18 maart 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Clubhuis Olympia Haarlem beschadigd door felle brand
English

...Olympia Haarlem's kantine getroffen door brand...
(© Foto: 112Haarlem.nl, Rowin van Diest)
HAARLEM - Olympia Haarlem, dat met het vrouwen-softbalteam uitkomt in de Hoofdklasse, moest een zware en emotionele klap verwerken, omdat het clubhuis op hun complex in Haarlem zondagavond werd getroffen door een felle brand. De brandweer was snel ter plekke en gelukkig waren er geen gewonden.

Op foto's gepubliceerd door 112Haarlem is een grote brand te zien op de bovenste verdieping van het clubhuis waar zich ook de kantine bevindt van de vereniging waar ook wordt gehonkbald en gevoetbald. Aanvankelijk werd gezegd en gepubliceerd dat het gebouw veel schade had. Maar vandaag, een dag later, maakte Olympia Haarlem bekend dat er gelukkig niet te veel schade is met uitzondering van rook-, roet en waterschade, omdat het vuur niet binnen in het gebouw is gekomen. Ook bleven negen kleedkamers gespaard.

Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Het bestuur van Olympia Haarlem onderstreepte op hun website dat alle geplande activiteiten de komende dagen gewoon door zullen gaan. Momenteel is het oude clubgebouw van de club heropend voor de komende dagen.

(18 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.