Grand Slam * Stats & News
Updated: 19 december 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Hotel Ambassador Haarlem Terrasvogels Sportploeg van het Jaar 2013
English

...De winnaars van het Topsportgala Kennemerland...
(© Foto: Topsportgala Kennemerland)
HAARLEM - Het softbalteam van Hotel Ambassador Haarlem Terrasvogels is gekozen tot Sportploeg van het Jaar tijdens het jaarlijkse Topsportgala Kennemerland. De winnaars en winnaressen van de beste sporters en sportsters van de regio Kennemerland (Haarlem en omgeving) werden donderdagavond (19 december) bekend gemaakt tijdens het Gala.

Het Gala vond dit jaar plaats op een bijzondere locatie. Nadat het evenement in voorgaande jaren in theaters plaatsvond was vanavond de tent van Circus Herman Renz de plek voor het Gala. Vrijdag opent het bekende circus het jaarlijkse Kerstcircus, maar vanavond was de piste het toneel voor de beste sporters van het jaar. Jan van der Meulen praatte de avond aan elkaar.

Nadat Rika Groenendijk was uitgeroepen tot Sportvrijwilliger van het Jaar stond de bekendmaking van de Sportploeg van het Jaar als volgende op de lijst. Hotel Ambassador Haarlem Terrasvogels, dat dit jaar de Europese Cup Winners Cup won en landskampioen werd, has de meeste stemmen gekregen en won de trofee, die is vernoemd naar sportpionier Pim Mulier. Ook genomineerd voor de prijs waren Kenamju (judo mannen) en Bato-Pax Gymnastics (turnen vrouwen).

Het is de eerste keer dat Terrasvogels de prijs op het Kennemerland-gala wint en pas de tweede keer dat een softbalteam wordt gekozen tot Sportploeg van het Jaar.

De andere winnaars vanavond waren:
Dex Elmont (Judo, Sportman van het Jaar), Chantysha Netteb (Turnen, Sportvrouw van het Jaar), Frank de Wit (Judo, Talent van het Jaar Jongens), Do Velema (Judo, Talent van het Jaar Meisjes), Guido Bonsen (Atletiek, Coach van het Jaar) en Marc Evers (Zwemmen, Sportspecial van het Jaar).

(19 december)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.