Grand Slam * Stats & News
Updated: 29 april 2013
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2013
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2013 by Marco Stoovelaar


Verrassende winst Centrals vs. Terrasvogels; No-Hitter Meadows
English
DE BILT / ENSCHEDE / ALKMAAR / VLEUTEN - Op zaterdag verraste Centrals met een 'come-from-behind' 2-1 winst vs. Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels en scoorde het winnende punt in de zevende inning. Terrasvogels won daarna Game 2 met een 6-2 stand.

Lindsey Meadows gooide een No-Hitter in de opener van FysioExpert Olympia Haarlem bij Tex Town Tigers. Olympia won het duel met 19-0, dankzij een monster-rally van 15 punten in de zesde inning. Game 2 werd met 9-1 gewonnen.

Sandra Gouverneur maakte haar comeback in de Hoofdklasse en speelde in twee wedstrijden voor Alcmaria Victrix in een puntendeling met Gryphons. Alcmaria verloor de opener met 8-1, waarna het tweede duel werd gewonnen met een 7-0 shutout.

Oolders Omaco Sparks Haarlem won tweemaal tegen UVV en werd de enige ongeslagen ploeg. Game 1 werd met klein verschil met 3-0 gewonnen, waarna het volgende duel eindigde in een 8-0 stand.Centrals vs. Hotel Ambassador c.c. Terrsvogels
In De Bilt nam Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels een 1-0 voorsprong in de eerste inning van de opener vs. Centrals. Hoewel Terrasvogels vijf loopsters in scoringspositie achterliet leek de minimaal voorsprong genoeg. Maar in de 2e7 kwam Centrals langszij en won met 2-1. Terrasvogels won het volgende duel met 6-2.

In de opener begon Petra van Heijst voor Terasvogels met een honkslag en schoof op toen een fout in het outfield volgde. Ze bereikte het derde honk na een grounder van Cheryl Hiele en scoorde toen een klap van Anouk van den Heuvel met twee uit werd gemist in het outfield. Na de fout in het outfield kreeg Kate Gentile vier wijd, maar hierna sloot een line drive van Yonina Sint Jago de inning af. Voor Terrasvogels bleef dit het enige punt in het duel, want andere beslissende klappen bleven achterwege.

In de vierde inning kreeg Terrasvogels de honken vol. Kate Gentile kreeg vier wijd met één uit, waarna Marije Schoenmaker met twee uit een honkslag sloeg en Myrthe Smid met vier wijd voor volle honken zorgde. Een pop-fly op fout gebied liet de honken vol achter. In de vijfde inning sloeg Solange Starrenburg een driehonkslag met twee uit, maar bleef achter. En in de zevende inning sloeg Marisèla de Wind een honkslag met twee uit, maar zij strandde op het tweede honk.

Pitcher Ginger de Weert hield Centrals op slechts drie hits in zes innings. De vijfde inning was de enige waarin Centrals twee honkloopsters kreeg. Richelle van Gennip opende toen met een honkslag en Kayleigh Adelina volgde met een tweehonkslag. Maar hierna schakelde De Weert de volgende drie slagvrouwen met drie slag uit.

In de zevende inning bereikte lead-off hitter Nikki Harte het honk na een fout en schoof op na een OSS van Richelle van Gennip. Even later bracht Kayleigh Adelina (ze sloeg 3-uit-3) met een honkslag het gelijkmakende punt binnen. Stephanie Ruiter sloeg hierna ook een honkslag en schoven op na een grounder van Laura van Essen. Even later zorgde een honkslag door de linkerkant van het infield van rookie Nicolette van Reem voor het winnende punt.

De wedstrijd had even een naar moment toen Centrals' 2e honkvrouw Alma Hooi in haar gezicht werd geraakt door de bal na een bad-hop single in de zesde inning. Gelukkig hield ze er geen blessures aan over, maar verliet wel de wedstrijd. Uit voorzorg speelde ze niet in het tweede duel, maar was in plaats daarvan de coach bij het eerste honk.

In Game 2, die twee uur en 16 minuten duurde stond Terrasvogels aanvankelijk met 1-0 achter na de eerste inning, maar won met 6-2. Een fout bij een poging een dubbelspel te completeren leidde tot een punt voor Centrals in de eerste slagbeurt, maar Terrasvogels kwam daarna langszij in de tweede inning. Anouk van den Heuvel begon toen met een honkslag en scoorde op een 2-out single van Cheryl Hiele.

Een 4-run rally volgde in de derde inning. Met één uit sloeg Solange Starrenburg een honkslag en scoorde op een tweehonkslag van Kate Gentile, die werd gevolgd door een RBI-triple van Yonina Sint Jago. Een honkslag van Anouk van den Heuvel (die 4-uit-4 sloeg) zorgde hierna voor het volgende punt. Nadat volgende slagvrouw Myrthe Smid vier wijd had gekregen verhoogde een honkslag van Marije Schoenmaker de stand naar 5-1.

Centrals pakte een punt terug in de vijfde inning toen Laura van Essen begon met een driehonklsag en scoorde op een tweehonkslag van Stephanie Ruiter. Terrasvogels bracht de stand op 6-2 via een punt in de zesde toen Cheryl Hiele opende met een honkslag en scoorde na een tweehonkslag van Marisèla de Wind.


...Richelle van Gennip was de winnende werpster...
...voor Centrals in Game 1...

...Kayleigh Adelina (links) sloeg 3-uit-3 in Game 1...
...Anouk vd Heuvel (rechts) sloeg 4-uit-4 in Game 2...

...Terrasvogels-coach Linda Hoenderdos zorgt voor Alma Hooi...
...Richelle van Gennip, Franka van Dijk, Nikki Harte,...
...Puck vd Kolk, Umpire Albert Tolen, Kayleigh Adelina...
...en Centrals' coach Bas Langezaal kijken toe...

...Yonina Sint Jago glijdt naar het 3e honk...
...met een driehonkslag in Game 2...(© Alle foto's: Marco Stoovelaar)

Game 1
Centrals - Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels 2-1
RHE
Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels1000000-161
Centrals0000002-262
(twee uit toen het winnende punt werd gescoord in de zevende inning)
pitcher Terrasvogelsinn.SOBBHRER
Ginger de Weert, L (3-1)6.26-62-
pitcher Centralsinn.SOBBHRER
Richelle van Gennip, W (3-2)74361-
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Albert Tolen, 1B-Sander Bootsman.
Official Scorer-Pieter van der Ploeg.
Play-by-Play-Ben Goorts.
Speeltijd-1:46 uur.

Game 2
Centrals - Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels 2-6
RHE
Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels0140010-6121
Centrals1000100-270
pitchers Terrasvogelsinn.SOBBHRER
Malou van Dusschoten, W (2-0)4 (*)55621
Ginger de Weert, SV (1)36-1--
(*) - Van Dusschoten gooide op twee slagvrouwen in de vijfde inning
pitchers Centralsinn.SOBBHRER
Sara Pesonen, L (0-3)2.123755
Richelle van Gennip4.231511
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Sander Bootsman, 1B-Albert Tolen.
Official Scorer-Pieter van der Ploeg.
Play-by-Play-Ben Goorts.
Speeltijd-2:16 uur.Tex Town Tigers vs. FysioExpert Olympia Haarlem
In Enschede gooide Lindsey Meadows een No-Hitter in de opener van FysioExpert Olympia Haarlem bij Tex Town Tigers. Olympia won het duel met 19-0, dankzij een monster-rally van 15 punten in de zesde inning. Game 2 werd met 9-1 gewonnen.

In de opener kwam Lindsey Meadows tot acht keer drie slag in zes innings. Slechts twee speelsters van Tex Town Tigers bereikten het honk. Annemiek Jansen (eerste inning) en Isa Los (vijfde inning) via een fout. De eerste was de enige speelster die tweemaal het honk bereikte, want zij werd geraakt door een worp in de zesde slagbeurt.

Na vier innings leidde Olympia Haarlem slechts met 4-0. De score was geopend in de tweede inning toen Dinet Oosting een tweehonkslag en scoorde op een honkslag van Dominique Sprengers. Twee runs volgden in de derde inning. Marit Molenaar opende met een honkslag en scoorde op een 2-out single van Lindsey Meadows, die daarna zelf scoorde na een driehonkslag van Dinet Oosting. In de vierde begon Laura Burggraaf met een honkslag en scoorde het vierde punt op een opofferingsslag van Merel Oosterveld.

Hierna volgde een recordzettende zesde inning, waarin Olympia Haarlem 15 punten scoorde op 10 honkslagen en vijf fouten. Een recordaantal van 20 speelsters kwam in deze inning aan slag, waarvan Lisette Untied driemaal in het slagperk stond. Zes speelsters scoorden tweemaal, terwijl voormalige TTT-speelsters Merel Oosterveld (single, triple) en Lindsey Meadows (homerun, single) beiden twee honkslagen sloeg. Oosterveld had vier RBI's in de slagbeurt, Laura Burggraaf had er drie.

Lead-off hitter Lisette Untied werd geraakt door een worp, maar ging gedwongen uit na een grounder van Maranca Ham. Een honkslag van Marit Molenaar volgde, waarna een honkslag van Merel Oosterveld het eerste punt produceerde van de 15 in deze rally. Het volgende punt werd gescoord op een velderskeus-grounder van de Tsjechische speelster Tereza Pochobradska, gevolgd door een puntscorende 'double-steal' en een 2-run homerun van Lindsey Meadows. Na een werpsterswissel volgden nog eens 10 punten, allen onverdiend. De eerste drie punten op rookie Zoe Egberink werden gescoord na fouten, waarna Merel Oosterveld een 3-run triple sloeg. Een grounder van Pochobradska, 2-run single van Burggraaf en honkslag van Untied sloten de rally af en verhoogden de stand naar 19-0.

In dit duel kwam Olympia tot 19 honkslagen, waaronder drie van Lindsey Meadows, die in haar eerste duel speelde tegen haar oude club, net als Merel Oosterveld, die twee honkslagen sloeg. Dinet Oosting sloeg 4-uit-5 en miste alleen de homerun om 'for-the-cycle' te slaan.

In Game 2 won Olympia Haarlem met 9-1 op 16 honkslagen, waaronder opnieuw vier van Dinet Oosting en drie van Merel Oosterveld. Oosting sloeg 8-uit-10 in de double-header van vandaag en klom naar de tweede plek op de slaglijst in de Hoofdklasse achter Karin Tuk van Oolders Omaco Sparks Haarlem.

Tex Town Tigers nam een 1-0 voorsprong in de eerste inning op Dominique Sprengers. Maaike Ogink begon met vier wijd, schoof op na een OSS van Annemiek Jansen en scoorde na een honkslag van Nadine Marinus. Maar daar bleef het bij voor TTT, dat nog slechts één honkslag sloeg in het restant van het duel en dat was opnieuw een honkslag van Marinus in de derde slagbeurt.

In de derde inning scoorde Olympia Haarlem drie punten. Merel Oosterveld begon met een honkslag en Tereza Pochobradska kreeg vier wijd, waarna beiden opschoven na een wilde worp en scoorden toen Lindsey Meados volgde met een honkslag. Dinet Oosting bracht de stand hierna met een honkslag op 3-1.

In de vierde inning werd een punt gescoord na een OS van Oosting, maar daarna bleven drie loopsters achter in de vijfde slagbeurt. Het volgende punt werd gescoord in de zesde. Met één uit sloegen Dinet Oosting en Dominique Sprengers een honkslag, waarna de honken vol kwamen toen Lisette Untied een honkslag sloeg met twee uit. Maranca Ham bracht even later met een honkslag een punt binnen, maar ook nu bleven drie loopsters achter.

Met een 5-1 voorsprong kwam Olympia Haarlem tot een 4-run rally in de zevende inning. Met één uit sloeg Tereza Pochobradska een driehonkslag en werd Lindsey Meadows geraakt door een worp. De twee scoorden toen Dinet Oosting volgde met een homerun. Met twee uit bereikte Laura Burggraaf het honk na een fout en scoorde, na een werpsterswissel, het laatste punt na een tweehonkslag van Lisette Untied.

Game 1
Tex Town Tigers - FysioExpert Olympia Haarlem 0-19 (6)
RHE
FysioExpert Olympia Haarlem01210(15) -19192
Tex Town Tigers000000 -005
pitcher Olympia Haarleminn.SOBBHRER
Lindsey Meadows, W (2-1)68----
(Lindsey Meadows gooit een No-Hitter)
pitchers Tex Town Tigersinn.SOBBHRER
Amber Krijgsman, L (0-5)5.12-1299
Zoe Egberink0.2-1710-
Homerun: Olympia Haarlem: Lindsey Meadows (2)(2-run,6e,op Krijgsman).
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Rob Veldkamp, 1B-Louis Rohan.
Official Scorer-Huub Nelissen.
Play-by-Play-Jos Huigsloot (Tex Town Tigers).
Speeltijd-1:42 uur.

Game 2
Tex Town Tigers - FysioExpert Olympia Haarlem 1-9
RHE
FysioExpert Olympia Haarlem0031014-9161
Tex Town Tigers1000000-124
pitcher Olympia Haarleminn.SOBBHRER
Dominique Sprengers, W (1-2)763211
pitchers Tex Town Tigersinn.SOBBHRER
Amber Krijgsman, L (0-6)6.2231598
Zoe Egberink0.1--1--
Homerun: Olympia Haarlem: Dinet Oosting (1)(3-run,7e,op Krijgsman).
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Louis Rohan, 1B-Rob Veldkamp.
Official Scorer-Huub Nelissen.
Play-by-Play-Ingrid Oosterveld (Tex Town Tigers).
Speeltijd-1:51 uur.Alcmaria Victrix vs. Gryphons
In Alkmaar maakte Sandra Gouverneur haar comeback in de Hoofdklasse en speelde in twee wedstrijden voor Alcmaria Victrix in een puntendeling met Gryphons. Alcmaria verloor de opener met 8-1, waarna het tweede duel werd gewonnen met een 7-0 shutout.

Vanwege een aantal blessures en een wel heel krappe selectie voegde Alcmaria Victrix in de eerste vier wedstrijden van het seizoen al speelsters toe vanuit het tweede en derde team. Vandaag kreeg de ploeg gezelschap van 'veteraan' Sandra Gouverneur, die haar laatste wedstrijd in de Hoofdklasse speelde in 2008. Ze speelde toen in haar enige seizoen voor Gryphons, vandaag de tegenstander van Alcmaria Victrix. Voor haar komst naar Gryphons kwam Gouverneur in 12 seizoenen uit voor Terrasvogels en speelde één seizoen voor het Italiaanse Nuoro. Alcmaria Victrix had vandaag slechts negen actieve speelsters op de line-up staan en dus werd Hoofd Coach Gonny Farley op de lijst gezet als enige extra speelster. En dat leidde tot een humoristisch moment, want Gonny Farley, nu speelster, was degene die Alcmaria moest vertegenwoordigen bij een dopingcontrole.

In de opener was de stand 1-1 na twee innings. Gryphons opende de score in de eerste inning toen Kim Donkers begon met een honkslag en Fabienne van Uden volgde met een driehonkslag. De laatste werd uitgeschakeld op de plaat bij een poging te scoren op een grounder naar kort. Alcmaria kwam langszij in de tweede inning. Met één uit sloeg Laura Treurniet een tweehonkslag en schoof op na een wilde worp met twee uit. Sandra Gouverneur kreeg vervolgens vier wijd, gevolgd door een doorgeschoten bal die Treurniet in staat stelde de gelijkmaker te scoren.

Gryphons brak de 1-1 stand met het scoren van zeven runs in de vijfde om het duel af te sluiten met een verschil van zeven punten. Monique Melissant begon met een stootslag-honkslag, waarna Fabienne van Uden het honk bereikte na een fout met één uit. Hierna zorgde een stootslag-honkslag van Claudia Kranendonk voor volle honken. Gryphons hernam vervolgens de leiding via een 2-run double van Mariëlle Vleugels, gevolgd door een 2-run single van Kiki Draaijer. Het volgende punt werd gescoord toen een klap van Cindy van der Zanden met twee uit eindigde in een fout. Na een pitcherswissel kreeg Emily Wiemken vier wijd, een wilde worp schoof de twee loopsters op, waarna beiden scoorden op een 2-run single van Monique Melissant, haar tweede honkslag in deze inning.

In Game 2 was Alcmaria met 14-3 in honkslagen aanvallend sterker dan Gryphons en kwam tot een 7-0 shutout. Maaike Blaauwgeers droeg bij met drie honkslagen en Jessie van Aalst had vier binnengeslagen punten.

Gryphons liet twee loopsters achter in de eerste inning, waarna Alcmaria antwoordde met twee runs in de 2e1. Suzanne Meiring begon met een honkslag en Maaike Blaauwgeers kwam na een fout op het honk, die zorgde voor loopsters op het eerste en derde honk. Een OSS van Raina Hunter zorgde hierna voor het eerste punt, gevolgd door een 2-out single van Laura Treurniet.

Alcmaria voegde een punt toe in de derde na een honkslag van Jessie van Aalst, die ook het volgende punt binnensloeg in de vierde inning via vier wijd met volle honken, maar de ploeg liet ook drie loopsters achter.

De laatste runs werden gescoord in de zesde inning en opnieuw was Jessie van Aalst daarbij betrokken, dit keer met en 2-run single. De honken kwamen vol te staan toen Laura Treurniet een honkslag sloeg en Sophie Bugter vier wijd kreeg. Een 2-out single van Brenda Beers bracht Van Aalst binnen om het duel af te sluiten via de 7-punten-verschil-mercy-rule. Hierna zorgde Van Aalst voor vijf van de zeven punten in dit duel.

Game 1
Alcmaria Victrix - Gryphons 1-8 (5)
RHE
Gryphons10007 -880
Alcmaria Victrix01000 -133
pitcher Gryphonsinn.SOBBHRER
Lucie Marsiková, W (2-1)52231-
pitchers Alcmaria Victrixinn.SOBBHRER
Jessie van Aalst, L (4-2)4.25-774
Laura Treurniet0.1-111-
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Arjan de Wever, 1B-Patrick Reus.
Official Scorer-Stefan Slinger.
Play-by-Play-Hans Vleugels (Gryphons).
Speeltijd-1:26 uur.

Game 2
Alcmaria Victrix - Gryphons 7-0 (6)
RHE
Gryphons000000 -033
Alcmaria Victrix201103 -7141
(twee uit toen een verschil van zeven punten werd bereikt in de zesde inning)
pitcher Gryphonsinn.SOBBHRER
Mariëlle Vleugels, L (2-1)5.2421474
pitcher Alcmaria Victrixinn.SOBBHRER
Jessie van Aalst, W (5-2)6323--
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Patrick Reus, 1B-Arjan de Wever.
Official Scorer-Stefan Slinger.
Play-by-Play-Hans Vleugels (Gryphons).
Speeltijd-1:28 uur.UVV vs. Oolders Omaco Sparks Haarlem
In Vleuten won Oolders Omaco Sparks Haarlem tweemaal tegen UVV en werd de enige ongeslagen ploeg. Game 1 werd met klein verschil met 3-0 gewonnen, waarna het volgende duel eindigde in een 8-0 stand.

In de opener gooide Kirsten Scheele een 4-hit shutout. Net als Hotel Ambassador c.c. Terrasvogels in de opener tegen Centrals scoorde Sparks Haarlem eenmaal in de eerste inning dankzij een fout en leidde met slechts 1-0 na zes innings. Maar Sparks Haarlem wist te voorsprong uit te breiden via twee runs in de eerste helft van de zevende inning om de kleine zege veilig te stellen.

Met twee uit kreeg Nathalie Gosewehr vier wijd in de eerste inning en stal het tweede honk, waarna een fout werd gemaakt bij een poging een strikeout op Debby Connor te completeren.

In de volgende vier innings voegde Sparks Haarlem nog vier honkslagen toe, net als UVV. Beide ploegen kregen scoringskansen in deze periode. In de tweede inning begonnen Karin Tuk en Shannah van der Kaaij met honkslagen, maar daarna kregen de volgende drie slagvrouwen drie slag van de Canadese werpster Lacey Dinney. In de derde en vierde inning begonnen Leigh Godfrey en Karin Tuk respectivelijk met een honkslag, maar werd eveneens niet gescoord. UVV kreeg een scoringskans in de derde slagbeurt. Met één uit sloeg Kirsten Vierdag een honkslag in haar eerste duel voor UVV. Toen het seizoen begon stond ze nog op het roster van Tex Town Tigers, maar onlangs maakte ze een transfer naar UVV. Met twee uit sloeg ook Laura Arp een honkslag, maar de twee loopsters bleven achter. In de vierde begon Stephanie Reid met een driehonkslag, maar ging op de plaat uit bij een poging te scoren op een one-out grounder richting tweede honk. Cintia de Groodt sloeg daarna ook een honkslag, maar UVV verzuimde langszij te komen.

Sparks Haarlem besliste het duel door twee 'insurance runs' te scoren in de zevende inning, die beide ook onverdiend waren. Lead-off hitter Shannah van der Kaaij bereikte het honk na een fout en schoof op na een OSS van Michelle van Driel. Met twee uit schoof ze op na een wilde worp, waarna Chantal Versluis vier wijd kreeg en het tweede honk stal. De twee loopsters scoorden even later na een honkslag van Leigh Godfrey.

In Game 2 gooide Rebecca Soumeru een 3-hit shutout. Sparks Haarlem opende de score opnieuw met een punt in de eerste inning in dezelfde situatie en met dezelfde speelsters als in de opener. Nathalie Gosewehr kreeg vier wijd met twee uit, stal het tweede honk en scoorde op een honkslag van Debby Connor.

Dit keer wachtte Sparks Haarlem niet tot de laatste inning, maar scoorde nu zes punten in de derde slagbeurt. Met één uit sloegen Leigh Godfrey en Nathalie Gosewehr een honkslag, waarna een fout op een 'force play-grounder' van Debby Connor voor volle honken zorgde. Een vrije loop voor Areke Spel leverde hierna een punt op, gevolgd door een 2-run single van Karin Tuk, die na de wedstrijden van vandaag de Beste Slagvrouw in de Hoofdklasse was. Shannah van der Kaaij (2-run) en Michelle van Driel (one-run) volgden met back-to-back triples om de stand op 7-0 te brengen.

Het laatste punt werd gescoord in de vierde slagbeurt na een driehonkslag van Areke Spel.

Met één uit in de eerste inning kreeg winnende werpster Rebecca Soumeru een honkslag tegen van Mirjam Boode, maar schakelde daarna de volgende elf slagvrouwen op rij uit. In de vijfde inning begon Edith Riemsdijk met een tweehonkslag en volgde Cintia de Groodt met een honkslag, maar daarna kregen de volgende drie slagvrouwen drie slag.

Game 1
UVV - Oolders Omaco Sparks Haarlem 0-3
RHE
Oolders Omaco Sparks Haarlem1000002-351
UVV0000000-043
pitcher Sparks Haarleminn.SOBBHRER
Kirsten Scheele, W (3-0)7714--
pitcher UVVinn.SOBBHRER
Lacey Dinney, L (1-2)78353-
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Gerrit-Jan van der Hoeven, 1B-Bob Gieskens.
Official Scorer-Rienette Hamers.
Play-by-Play-Fred van der Kade.
Speeltijd-1:58 uur.

Game 2
UVV - Oolders Omaco Sparks Haarlem 0-8 (5)
RHE
Oolders Omaco Sparks Haarlem10610 -8100
UVV00000 -031
pitcher Sparks Haarleminn.SOBBHRER
Rebecca Soumeru, W (3-0)56-3--
pitchers UVVinn.SOBBHRER
Melissa Burger, L (0-3)414787
Cintia de Groodt1--3--
Box Score
Play-by-Play
Stand
Programma
Umpires: HP-Gerrit-Jan van der Hoeven, 1B-Bob Gieskens.
Official Scorer-Rienette Hamers.
Play-by-Play-Fred van der Kade.
Speeltijd-1:20 uur.

(27 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2013 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.