Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 april 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar


Terrasvogels Sportploeg van het Jaar (opnieuw)
English
IJMUIDEN - Hotel Ambassador Haarlem Terrasvogels is gekozen tot Sportploeg van het Jaar 2013 in de Gemeente Velsen. De bekendmaking van de sportprijzen was op vrijdag 4 april tijdens het jaarlijkse Sportgala van Velsen, dat werd gepresenteerd door NOS Studio Sport-commentator Frank Snoeks en plaatsvond in het Thalia Theater in IJmuiden.

In de december werd het softbalteam ook gekozen tot Sportploeg van het Jaar in de regio Kennemerland. De ploeg dankt beide titels aan het succesvolle seizoen 2013, waarin de ploeg landskampioen werd en de Europese Cup Winners Cup won.

Tijdens de uitreiking vrijdag stond Snoeks stil bij het emotionele seizoen van Terrasvogels en was er aandacht voor secretaris/team manager Martin de Jonker, announcer Henk Hoenderdos en voormalig coach Bram van der Werf, die in het off-season overleden.

Terrasvogels Hoofd Coach Marco Molleman was genomineerd voor Master van het Jaar, maar die prijs ging naa de atlete Simone Geel-Herlaar.

Matthijs BŁchli (wielrennen) werd gekozen tot Sportman van het Jaar en Linda Bolder (judo) werd Sportvrouw van het Jaar.

Voormalig hardloopster Olga Commandeur werd geŽerd voor haar hele loopbaan.

(4 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.