Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 april 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar


Sparks Haarlem wint Jan de Wit Toernooi
English
HAARLEM - Oolders Omaco Sparks Haarlem heeft het jaarlijkse Jan de Wit Toernooi, dat in het weekeinde weer plaatsvond op het Nol Houtkamp Sportcomplex, het thuisveld van FysioExpert Olympia Haarlem. Dit is ook de locatie van het komende ISF Wereldkampioenschap, dat van 15 t/m 24 augustus zal worden georganiseerd.

In de finale op zondag won Sparks Haarlem met 8-1 vs. Hotel Ambassador Haarlem Terrasvogels om de eerste plaats te pakken. Het organiserende Olympia Haarlem eindigde op de derde plaats na 12-5 winst vs. Alcmaria Victrix. Aanvankelijk zou UVV het vijfde team in het deelnemersveld zijn, maar de ploeg trok zich een week geleden terug. Sparks Haarlem won het evenement vorig jaar ook.

Op zaterdag werden de eerste vier wedstrijden gespeeld. Sparks Haarlem kwam tot een 8-0 shutout tegen Terrasvogels en Olympia Haarlem boekte een 7-0 shutout vs. Alcmaria Victrix. Later op de dag won Terrasvogels nipt met 2-1 van Olympia Haarlem, terwijl Sparks Haarlem met 9-0 won vs. Alcmaria Victrix.

Op zondag sloot Terrasvogels de voorronde af met een 2-1 winst vs. Alcmaria Victrix. Sparks Haarlem had acht innings nodig om met 11-10 te winnen van Olympia Haarlem.

Dat zette het toneel voor de finale tussen Sparks Haarlem en Terrasvogels. Vorig seizoen stonden de twee teams tegenover elkaar in de Holland Series. Terrasvogels won de best-of-five toen met 3-2 om de kampioenstitel te veroveren. Het was het tweede jaar op rij, waarin Sparks Haarlem domineerde in de reguliere competitie, maar er niet in slaagde de titel te pakken. In 2012 verloor de ploeg de Holland Series vs. Alcmaria Victrix.

(6 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.