Grand Slam * Stats & News
Updated: 2 april 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Finale Midden-Nederland Cup zaterdag op veld Hilversum Hurricanes
English
LOOSDRECHT - De finale van de strijd om de Midden-Nederland Cup van dit jaar wordt aanstaande zaterdag gespeeld in Loosdrecht op het club van organisator Hilversum Hurricanes, zo bevestigde de club vandaag (donderdag 2 april).

Afgelopen weekeinde stond het jaarlijkse toernooi op het programma. Op zaterdag, ondanks ongunstige weersomstandigheden, konden alle zes geplande wedstrijden worden gespeeld en die zorgden voor de koppelingen in de ontknoping van zondag.

Op zondag werden eerste de halve finales gespeeld. In die wedstrijden won UVV van Amsterdam Pirates om de finale te bereiken. In de andere halve finale was Centrals van Almere '90 en werd de tweede finalist.

Maar hierna verslechterden de weersomstandigheden. De wedstrijd om de vijfde en zesde plaats tussen Hilversum Hurricanes en BioSilk Quick/Red Caps ging aanvankelijk van start, maar werd gestaakt in de tweede inning.

De wedstrijd om de derde en vierde plaats plus de finale werden daarna afgelast.

Omdat UVV en Centrals voor aanstaande zaterdag al een double-header tegen elkaar op de agenda hadden staan werd besloten dat dit een enkele wedstrijd zou worden die zou fungeren als de nieuwe finale van het toernooi. Aanvankelijk werd bericht dat beide teams elkaar zouden treffen in Loosdrecht, maar dat werd kort erna gewijzigd en verplaatst naar Vleuten op het complex van UVV. Maar nu is bevestigd dat de finale wederom van locatie is veranderd en toch zal worden gespeeld in Loosdrecht op het complex van Hilversum Hurricanes. De finale begint om 14:00 uur.

(2 april)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.