Grand Slam * Stats & News
Updated: 2 april 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Alle Golden & Silver League-teams komend weekend in actie
English
AMSTERDAM - Alle teams die dit seizoen zullen uitkomen in de nieuwe Golden League en Silver League komen in het Paasweekeinde in actie.
Alle teams? Nee, 17 van de 18 teams hebben wedstrijden op het programma staan. De enige ploeg zonder een wedstrijd is Golden League-team Alcmaria Victrix.

Vijf van de zes Golden League-teams nemen deel aan het jaarlijkse J.C.J. Mastenbroek Tournament, dat weer wordt georganiseerd door Tex Town Tigers op hun complex in Enschede. Daar krijgen regerend landskampioen Oolders Omaco Sparks Haarlem, vice-kampioen Terrasvogels, FysioExpert Olympia Haarlem, DSS en Tex Town Tigers gezelschap van Silver League-team HCAW. Het deelnemersveld wordt gecompleteerd met vier buitenlandse ploegen: Carrousel Moscow (Rusland), SK Joudrs Praha (TsjechiŽ), ZŁrich Barracudas (Zwitserland) en het Nationale Team van Duitsland.

Het toernooi, met twee poules van vijf teams, begin op vrijdagavond 3 april met twee wedstrijden, waarvan de eerste om 19:00 uur aanvangt. Op zaterdag ontmoeten de ploegen elkaar in de groepsfase, vanaf 9:30 uur. De finales worden daarna op zondag gespeeld.

Silver League-teams Amsterdam Pirates en Onze Gezellen nemen zaterdag deel aan het Keistad-toernooi, georganiseerd door Quick Amersfoort op het complex van die vereniging in Amersfoort.
BioSilk Quick/Red Caps, wat uitkomt in de Eerste Klasse, opent om 12:30 uur tegen Onze Gezellen. Hierna ontmoet de organiserende club Amsterdam Pirates om 14:15 uur. Het toernooi wordt om 16:00 uur afgesloten met het duel tussen de twee Silver League-teams.
Op het toernooi is er ook een driekamp met deelname van drie herensoftbalteams.

Een driekamp staat ook op het programma voor zaterdag op het veld van Gryphons in Rosmalen tussen drie Silver League-teams.
Om 11:00 uur wordt het eerste duel gespeeld tussen Twins en Roef!. Hierna ontmoet gastclub Gryphons respectievelijk Roef! (13:00 uur) en Twins (15:00 uur).

UVV en Centrals ontmoeten elkaar zaterdag in Loosdrecht op het veld van Hilversum Hurricanes. Daar spelen de twee teams de finale van de strijd om de Midden-Nederland Cup, die afgelopen zondag verregende. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

De overige vier Silver League-teams treffen elkaar in twee double-headers, eveneens op zaterdag.
In Almere ontvangt Almere '90 vanaf 12:00 uur Ban-Topa Future Stars.
In Zwijndrecht speelt Zwijndrecht vanaf 14:00 uur tweemaal tegen Euro Stars.

Voor de twaalf ploegen die uitkomen in de Silver League vormt het komende weekeinde de laatste voorbereiding. Zij openen hun reguliere competitie op zaterdag 11 april.
Alle details, stats en wedstrijdverslagen van de Silver League zullen op deze website worden gepubliceerd, want Grand Slam * Stats & News volgt dit seizoen zowel de Golden League als de Silver League!
Op deze website zit je dus ook nu weer (opnieuw) op de eerste rij.

De Golden League begint een week later op zaterdag 18 april.

Uitslagen Oefenwedstrijden
Programma

(2 april)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.