Grand Slam * Stats & News
Updated: 16 oktober 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Internationaal Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

CEB wijst organisatie EK 2018 toe aan Duitsland
English
ZAGREB (Kroatië) - Het uitvoerend bestuur van de Europese Honkbal Confederatie (CEB) kwam in het weekeinde van 19-20 september samen voor vergardering op het CEB-kantoor in Zagreb. Tijdens die bijeenkomst werden twee toernooien toegewezen.

De organisatie van het Europees Honkbal Kampioenschap van 2018 werd toegewezen aan de steden Bonn en Solingen (Duitsland) en de Duitse Honkbal en Softbal Bond (DBV). Daarmee zal het evenement voor de zesde keer terugkeren naar Duitsland. De laatste keer was in 2014 toen één van de voorronden werd verspeeld in Regensburg. Het evenemente werd ook in 2010 in Duitsland gehouden toen Stuttgart de hoofdplaats was. Bonn en Solingen, samen met Keulen, waren gastheer van het Europees Kampioenschap in 2001.

Op 17 september werd bekend gemaakt dat de CEB de organisatie van het Europees Kampioenschap 2016 had toegewezen aan Hoofddorp.

Het Europees Kampioenschap Pupillen (Onder 12 jaar) voor 2016 werd toegewezen aan Trebic en de Czech Baseball Association (CBA).

Ook werd de eerder aangekondigde 'buitenlander-regel' goedgekeurd door het bestuur en zal ingaan met ingang van 1 januari 2016. De deelname van buitenlandse spelers aan Cup-competities is nu als volgt gereglementeerd: De spelers die een andere nationaliteit hebben dan het land waarvoor het team uitkomt en een andere nationaliteit hebben dan één van de bij de CEB aangesloten landen, zullen worden gestempeld als buitenlandse spelers.

(24 september)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.