Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 mei 2019
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2019
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Internationaal Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2019 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Carter Kieboom terug naar Triple-A
English

MILWAUKEE, Wisconsin / WASHINGTON, DC (USA) - Carter Kieboom is weer terug naar Triple-A. Op dinsdag (7 mei) maakte Washington Nationals bekend dat derde honkman Anthony Rendon weer is geactiveerd vanaf de 'Injury List'. Hierdoor keerde Rendon terug op het roster, terwijl Kieboom werd teruggestuurd naar Fresno Grizzlies, het Triple-A team van Washington. Dat gebeurde via een 'option', wat betekent dat hij op elk moment weer kan worden opgeroepen.

Rendon miste 14 wedstrijden met een elleboog-blessure na te zijn geraakt door een worp op 20 april tegen Miami Marlins. Voor zijn blessure sloeg Rendon .356 in 20 wedstrijden met tien tweehonkslagen en zes homeruns plus 18 binnengeslagen punten.

Carter Kieboom werd toegevoegd aan het roster op vrijdag 26 april. 's Avonds was hij de startende korte stop voor Washington en sloeg hij een homerun in zijn Major League-debuut tegen San Diego Padres. Twee dagen later homerde Kieboom opnieuw.

Sinds hij was toegevoegd speelde Kieboom in 11 wedstrijden en sloeg hij 5-uit-39 (.128), waaronder zijn twee homeruns. Hij scoorde viermaal en sloeg twee punten binnen. Kieboom kreeg viermaal vier wijd, maar ook 16 keer drie slag. Op maandag sloeg hij 0-uit-4 als korte stop voor Washington in de 5-3 nederlaag bij Milwaukee Brewers.

Dinsdagavond keerde Anthony Rendon terug in de startende line-up van Washington als derde honkman en dat werd een opmerkelijk rentree. In zijn eerste slagbeurt werd hij geraakt door een worp. Daarna sloeg hij 0-uit-3. Na een gecallde strikeout in de zevende inning had hij commentaar en werd uit het veld gestuurd door Home Plate Umpire CB Bucknor.

(7 april)

Gerelateerde Artikelen:
Carter Kieboom slaat 2e homerun en schrijft geschiedenis. (28 april)
Carter Kieboom slaat homerun in Major League-debuut. (26 april)
Carter Kieboom promoveert naar Major League-team van Washington Nationals. (25 april)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2019 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.