Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 maart 2012
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2012
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2012 by Marco Stoovelaar


Opnieuw prijs voor Brian Farley
English
ROTTERDAM - Brian Farley, de Manager van het Nederlands Honkbal Team kan opnieuw een prijs aan de reeks toevoegen die hij ontving sinds de ploeg in oktober vorig jaar wereldkampioen werd.


...Brian Farley...
...vierde prijs...
(foto: Henk Seppen)
Tijdens het Congres van de Europese Honkbal Confederatie (CEB) in Novotel Rotterdam Brainpark werd Farley op zaterdag 17 maart uitgeroepen tot CEB Coach of the Year voor 2011. De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond werd uitgeroepen tot CEB Federation of the Year.

Voor Farley was het zijn vierde Coach of the Year Award sinds november. Eerst werd Farley op 12 november uitgeroepen tot Coach of the Year door de European Baseball Coaches Association. Hierna, op 4 december, werd Farley geŽerd door de International BAseball Federation (IBAF), die hem benoemde tot IBAF Coach of the Year. Acht dagen later, op 12 december werd Farley gekozen tot landelijk Coach of the Year van ons land tijdens de rechtstreekse uitzending van het jaarlijkse NOS/NOC*NSF Sport Gala.

Brian Farley was zelf niet in Rotterdam om de prijs persoonlijk op te halen, omdat hij met het Nederlands Honkbal Team in Florida was voor de St. Petersburg International Baseball Series. De prijs werd in ontvangst genomen door Technisch Directeur Robert Eenhoorn.

(17 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2012 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.