Grand Slam * Stats & News
Updated: 17 maart 2018
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2018
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2018 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Laatste oefenduel van zondag ook afgelast
English

HOOFDDORP - De laatste oefenwedstrijd die nog op het programma stond voor zondag (18 maart) is zaterdagavond ook afgelast.

In de afgelopen dagen werden al negen van de tien oefenwedstrijden, waarin Hoofdklasse-teams zouden spelen, afgelasr vanwege de koude weersomstandigheden.

De verwachte sneeuw bleef beperkt tot het zuidelijke deel van het land, maar een sterke oostenwind maakte het zaterdag bijzonder koud. Zondag zal het wat zonniger zijn, maar blijft het snijdend koud.

Op zaterdag werd berricht dat het officiëel de koudste 17 maart in de historie is in ons land. Vandaag was het 0 graden Celsius. Dat brak het record uit 1909 toen een temperatuur van 1.2 graden Celsius werd gemeten.

De laatste wedstrijd op het programma was die van Hoofddorp Pioniers, dat vanaf 12 uur zou spelen tegen hun tweede team Omron Pioniers. Dat duel werd zaterdagavond eveneens van het schema geschrapt en dat betekende dus dat geen van de acht Hoofdklasse-teams dit weekeinde in actie zal komen.

Tot nu toe is er slechts één oefenwedstrijd gespeeld. Vorig weekeinde won Storks met 8-6 van Neptunus. Inclusief de wedstrijden van komend weekeinde zijn er reeds 16 wedstrijden afgelast vanwege de weersomstandigheden.

In het weekeinde van 24-25 maart staan de volgende wedstrijden op de agenda's. Dan staat ook de 30e editie van het jaarlijkse Jan van de Vegte Memorial Tournament in Nijmegen op het programma. Neptunus zal komende week afreizen naar Tsjechië waar het twee wedstrijden zal spelen tegen Draci Brno.

De competitie in de Hoofdklasse begint op donderdag 26 april. Maar het seizoen in de Overgangsklasse gaat al op vrijdag 6 april van start!

(17 maart)

Compleet Speelschema

Gerelateerde Artikelen:
Negen van tien oefenwedstrijden komend weekeinde afgelast. (16 maart)
Tweede oefenduel tussen Neptunus en Storks afgelast. (11 maart)
Storks opent oefenseizoen met winst vs. Neptunus. (10 maart)
Eerste honkbal-oefenwedstrijden afgelast. (2 maart)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2018 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.