Grand Slam * Stats & News
Updated: 8 maart 2019
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2019
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Internationaal Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2019 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Honkslagen voor Ozzie Albies en Ray-Patrick Didder
English

KISSIMMEE / JUPITER / FORT MYERS, Florida / PHOENIX, Arizona (USA) - Op woensdag (6 maart) kwamen vijf Nederlandse spelers in actie tijdens Major League Spring Training.

Ozzie Albies en Ray-Patrick Didder speelden beiden voor Atlanta Braves en lieten beiden een honkslag noteren. Xander Bogaerts bleef hitloos voor Boston Red Sox en Kenley Jansen maakte zijn tweede heuvel-optreden voor Los Angeles Dodgers.In Champion Stadium op het ESPN Wide World of Sports Complex van het Walt Disney World Resort in Kissimmee (Florida) boekte een 'split-squad' van Atlanta Braves een 8-2 overwinning tegen Detroit Tigers.

Ozzie Albies startte als tweede honkman voor Atlanta en sloeg 1-uit-2.

Albies sloeg een grounder in de eerste inning en hij kreeg zijn tweede slagbeurt in de derde inning. Atlanta liet toen vier punten noteren om de score mee te openen. Lead-off hitter Andres Blanco werd geraakt door een worp, waarna Ronald Acuña en Ozzie Albies beiden een honkslag sloegen. Alle lopers scoorden toen volgende slagman Freddie Freeman een grand slam homerun sloeg.

In de vierde werd Albies geraakt door een worp, waarna hij uit voorzorg werd vervangen door pinch-runner Riley Delgado.In Roger Dean Chevrolet Stadium in Jupiter (Florida) speelde een andere 'split-squad' van Atlanta Braves bij Miami Marlins en won met 4-0.

Met een 2-0 voorsprong in de 1e6 voegde Atlanta twee punten toe. Austin Riley opende met een honkslag en werd vervangen door pinch-runner Riley Unroe. Met één uit leverde Charlie Culberson een tweehonkslag af, waarna ook hij werd vervangen door pinch-runner, Luis Valenzuela. De honken kwamen vol te staan toen Pedro Florimon vier wijd kreeg. Ray-Patrick Didder werde daarna de derde pinch-runner in deze slagbeurt als vervanger van Florimon. Hierna werd een punt gescoord toen Raffy Lopez vier wijd kreeg, wat leidde tot een werperswissel. Het volgende punt werd daarna gescoord op een opofferingsslag van Ryan LaMarre.

In de 2e6 werd Didder de nieuwe korte stop. Hij kreeg een slagbeurt in de achtste inning en met één uit sloeg hij een honkslag, maar strandde later op het tweede honk. Voor Didder was dit zijn tweede honkslag in deze Spring Training.In jetBlue Park at Fenway South in Fort Myers (Florida) verloor Boston Red Sox met 6-1 op eigen veld tegen Pittsburgh Pirates.

Startende korte stop Xander Bogaerts sloeg 0-uit-2.

Bogaerts kreeg drie slag in de tweede inning en werd uitgevangen in de vierde. Hij werd vervangen in de 1e6.In Camelback Ranch-Glendale in Phoenix (Arizona) speelde Los Angeles Dodgers thuis tegen Cleveland Indians en verloor met 6-1.

Kenley Jansen was de derde werper voor Los Angeles in dit duel en gooide de vijfde inning. De rechtshander kreeg een lead-off single tegen van Ernie Clement, maar daarna werd een line drive gevangen door rechtsvelder Cody Bellinger. Daarna schakelde Jansen de volgende twee slagmensen met drie slag uit.

(6 maart)

Gerelateerde Artikelen:
Jurickson Profar slaat beslissende honkslag voor Oakland. (5 maart)
Tsjech Martin Červenka homert in Spring Training. (4 maart)
Schoop homert; Jansen winnaar in eerste optreden. (3 maart)
Bogaerts homert; Kieboom-broers slaan doubles. (2 maart)
Productieve dag (homerun) voor Jurickson Profar. (1 maart)
Ozzie Albies & Xander Bogaerts slaan beiden twee hits. (28 februari)
Carter Kieboom slaat opnieuw Spring Training-honkslag. (27 februari)
Didder & Profar enige twee Nederlanders in actie op dinsdag. (26 februari)
Vier Nederlanders in één duel; Tsjech maakt Spring Training-debuut. (25 februari)
Honkslagen voor Albies, Profar & Kieboom. (24 februari)
Nog twee Nederlandse spelers in Spring Training; Kieboom HRs. (23 februari)
Jurickson Profar als eerste Nederlandse MLB-speler in actie. (21 februari)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2019 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.